ЗА НАС


Създателят Невена Балабанова е интериорен дизайнер с повече от 13 години професионален опит. Тя започва работата си като интериорен дизайнер и партньор в компания “FSV Furniture Shop Varna” през 2004. Реализирани са голям брой проекти на топ локации в страната – жилищни имоти, вили, къщи и апартаменти в морските и зимни курорти, както и в големите градове на България. Обслужени са повече от 400 чуждестранни клиенти като са спазени изискванията им за качество, комфорт и бързина в реализацията на интериорните решения.

Професионалният опит натрупан през годините се трансформира в Bluefox студио като страст за създаване на стилни, органични и съвременни пространства.


Bluefox студио предлага интериорен дизайн на жилищни, търгосвки и офис пространства.

Bluefox студио предлага висококачествен дизайн и проектиране.

  • В работния процес обсъждаме и анализираме персоналните нужди, бюджет и желания на нашите клиенти и ги прилигаме в проекта. Добяваме професионален опит и практически умения, за да създадем балансирана идея с индивидуален детайл и стил.
  • Главна цел на процеса на проектиране и дизайн е да помогнем на клиента, да изгради пространство, което отговаря на личните му изисквания и е съобразено с основни естетически и функционални принципи.
  • Изпълняваме всички услуги, съпътстващи осъществяването на интериорния проект – творческо проучване и идейно оформление, проектиране, визуализация, остойностяване, бюджетиране, ремонт, авторски контрол, управление на проект и обзавеждане.
  • Организириаме балансирано пространство и осигуряваме ефективната му употреба. Създаваме уникални дизайн решения, изработени специално за вас.
  • Следваме ергономичните закони на природата, които ще забележите и усетите в нашите проекти.