ИНТЕРИОР НА АПАРТАМЕНТ 19 ДИПЛОМАТИК ХИЛ

  • Локация: комплекс Дипломатик Хил Варна
  • Вид на проекта: жилищен
  • Площ: 300 m2
  • Клиент: частен
  • Статус: завършен
  • Снимки : Bluefox студио
ГАЛЕРИЯ 3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ

кликнете на изображенията, за да видите в по-голям размер

ДИЗАЙН КОНЦЕПЦИЯ

Основна цел на проекта бе задачата от два самостоятелни апартамента да създадем съвсем нов апартамент, в който да обединим изискванията нашите клиенти. Резултатът е 300 кв.м функционалност, комфорт и уют, съчетани с качествени материали и изчистени линии.

Обособихме просторна кухня в бял цвят и дърво, комбинирани с работен плот от технически камък. Кухнята съдържа всички необходими удобства, чрез които готвенето и дейностите около приготвянето на храната се превръщат в удоволствие. Част допълнителните екстри в кухнята са висок шкаф с покет врати, с вградени чекмеджета и допълнителен работен плот с осветление, филтрираща система за питейна вода, външен отцедник от неръждаема стомана, вграден в работния плот и други.

Кухнята има излаз към покрита тераса с пергола с подвижни ламели. На терасата е обособена затворена барбекю зона.

Кухнята е отворена към трапезарията, където направихме място както за разтегаема трапезна маса, така и за бар маса с високи столове. Като част от трапезарията създадохме домашната винарна. Вино стаята е със собствени климатизация и осветление, което я превръща в изключителен акцент в интериора. Трапезарният шкаф е специално проектиран да съхранява колекцията от грамофонни плочи на домакините.

В дневната сме оформили зона с камина и ТВ зона с диван. Бялото и графитеното са основните цветове.

Преходът към останалите стаи в жилището осъществихме чрез изграждането на коридор с достъп на естествена светлина от специално монтиран покривен прозорец, който ще осигурява притокът на свеж въздух към тази част от дома. Коридорът е облицован с фрезована дървена ламперия, чийто растер преминава върху вратите на отделните помещения.

Родителската спалня и спалнята за гости са решени в бяло и дърво, леглата са меки, тапицирани. За акцент са проектирани ламперии.

Акцент в детските стаи са тапицираните детайли на леглата, двуетажното легло и шведската стена.

Жилището разполага с три мокри помещения. Първата баня е в зоната с дневната, за да се използва от гостите. Родителската баня се намира непосредствено до родителската спалня. Третата баня е специално изградена за децата като достъпът до нея става и от двете детски стаи.

В апартамента намират място още няколко помещения обединяващи различни функции – работният кабинет, който има излаз към зимната градина, допълнителна стая дрешник и перално помещение с функция на склад.

ГАЛЕРИЯ РЕАЛИЗАЦИЯ

кликнете на изображенията, за да видите в по-голям размер